KINIGI WB

Ο ραδιοφωνικός σταθμός CHOICE FM και η Πολιτιστική Επιτροπή ΠΟΕΔ Λεμεσού υπό την αιγίδα του Δήμου Λεμεσού διοργανώνουν παιχνίδι «Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού» –  στις 8 Νοεμβρίου 2015, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00π.μ, στην πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου.

Ελάτε να περάσουμε μαζί ένα ευχάριστο πρωινό, περπατώντας μέσα στην πόλη μας, γνωρίζοντάς την και παράλληλα διασκεδάζοντας! με δωρεάν συμμετοχή, άνευ ορίου ηλικίας. Το κυνήγι είναι για όλους! Το αγαπημένο παιχνίδι θα διαμοιράσει φέτος το ποσό των €500 σε μετρητά στις 3 πρώτες ομάδες που θα τερματίσουν στο παιχνίδι, καθώς και πολλά πλούσια δώρα στις υπόλοιπες 20 πρώτες φιναλίστ ομάδες.

Τελευταία ημέρα συμμετοχής Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 7:00μμ

Παρουσιάζει το Winners Club της Ελληνικής Τράπεζας.

Μέγας Χορηγός : Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου.

Χρυσός Χορηγός: Φούρνοι Ζορμπά

Χορηγοί: Pizza Hut, Ιδιωτικές Σχολές Αμερικάνικης Ακαδημίας Λεμεσού,All Organic Μάρκετ, Submarines fast food, νερό Vittel,  Εστιατόριο  La Boca  & Δημιουργικό παιχνίδι Εντζίνο.

Υποστηρικτής Δήμος Λεμεσού.

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

1) Οι ομάδες θα ξεκινήσουν στις 11:00π.μ. την Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2015 από την πλατεία Μεσαιωνικού Κάστρου.

2) Η πλατεία Μεσαιωνικού Κάστρου θα είναι η αφετηρία και εκεί η κάθε ομάδα θα πάρει όλες τις ερωτήσεις προς τα διάφορα σημεία ελέγχου.

3) Φτάνοντας στο πρώτο σημείο ελέγχου οι ομάδες θα ψάχνουν να βρουν ένα ή περισσότερα στοιχεία, τα οποία θα τους βοηθήσουν να αποκρυπτογραφήσουν το παζλ- κείμενο στο τέλος του παιχνιδιού.

4) Στο παιχνίδι θα υπάρχουν περίπου 4-5 σημεία ελέγχου, από τα οποία οι ομάδες θα βρουν συνολικά 24 στοιχεία. Όποια ομάδα καταφέρει να βρει και τα 24 αυτά στοιχεία και φτάσει στο τέλος, τότε θα πάρει το κείμενο-παζλ, το οποίο θα πρέπει να αποκρυπτογραφήσει.

5) Νικήτρια είναι η ομάδα που θα καταφέρει να τερματίσει πρώτη (περνώντας από όλα τα σημεία και βρίσκοντας όλα τα στοιχεία που θα της δώσει τη δυνατότητα να αποκρυπτογραφήσει το κείμενο-παζλ) στο μικρότερο χρόνο.

6) Τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής έχουν το δικαίωμα να ακυρώσουν οποιαδήποτε ομάδα κινείται με τροχοφόρο μιας και το παιχνίδι διεξάγεται με τα πόδια (πεζοπορία).

7) Ο χρόνος του παιχνιδιού είναι 2 ώρες και θα πρέπει οι ομάδες να καταφέρουν να τερματίσουν σε αυτά τα χρονικά πλαίσια.

8) Οι τρεις πρώτες ομάδες που θα τερματίσουν στο μικρότερο χρόνο και αφού θα έχουν απαντήσει σωστά μετά την αποκρυπτογράφηση του κειμένου-παζλ, θα διαμοιραστούν το ποσό των €500 ως ακολούθως: 1 η ομάδα: €250 2 η ομάδα: €150 3 η ομάδα: €100 *Οι υπόλοιπες 20 πρώτες ομάδες που θα τερματίσουν θα πάρουν διάφορα πλούσια δώρα ανάλογα με το χρόνο τερματισμού τους. Στις υπόλοιπες ομάδες θα κληρωθούν ποικίλα άλλα δώρα.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ και ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

1) Στο παιχνίδι μπορούν να λάβουν μέρος άτομα ανεξαρτήτου ηλικίας, αλλά συνίσταται οι συμμετέχοντες να μην έχουν ηλικία μικρότερη των 8 χρονών. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συγκρότηση μιας ομάδας είναι να μην υπερβαίνει τα 4 άτομα και κατα προτίμηση να συμμετεχουν 2 ενήλικες.

2) Το παιχνίδι θα ξεκινήσει την Κυριακή, στις 8 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 11:00 και θα τελειώσει στις 13:30. Οπόταν οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στην αφετηρία 30 λεπτά νωρίτερα για τυχόν διευκρινίσεις. Αν χρειαστεί, μπορεί το παιχνίδι να πάρει παράταση για την ολοκλήρωσή του. Απαγορεύεται η χρήση οποιουδήποτε τροχοφόρου για μεταφορικό μέσο, καθώς οι συμμετέχοντες θα κινούνται με τα πόδια προς τα διάφορα σημεία ελέγχου, τα οποία έχουν μεταξύ τους κοντινές αποστάσεις (βρίσκονται μέσα στην παλιά πόλη της Λεμεσού). Θα γίνεται δηλ, πεζοπορία και συνεπώς, όποια ομάδα διαπιστωθεί ότι κινείται με τροχοφόρο, τότε οι διοργανωτές θα μπορούν να την ακυρώσουν.

3) Νικήτρια είναι η ομάδα που θα καταφέρει να τερματίσει πρώτη (περνώντας από όλα τα σημεία και βρίσκοντας όλα τα στοιχεία που θα της δώσει τη δυνατότητα να αποκρυπτογραφήσει το κείμενο- παζλ) στο μικρότερο χρόνο. Η δεύτερη και τρίτη νικήτρια ομάδα είναι αυτές που θα τερματίσουν στους αμέσως επόμενους μικρότερους χρόνους αντίστοιχα. Οι υπόλοιπες 20 νικήτριες ομάδες (που θα τερματίσουν στον προκαθορισμένο χρόνο) θα διαμοιραστούν μεταξύ τους διάφορα πλούσια δώρα, ενώ στις υπόλοιπες ομάδες θα κληρωθούν ποικίλα άλλα δώρα.

4) Στην αφετηρία θα δοθεί σε όλους τους συμμετέχοντες ένα αυτοκόλλητο, το οποίο όλοι οι συμμετέχοντες θα είναι υποχρεωμένοι να έχουν κολλημένο πάνω στο σώμα τους για να είναι ευδιάκριτοι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η οποιαδήποτε απώλειά του μπορεί να σημάνει τον αποκλεισμό της ομάδας. (Σημ: Όλα τα μέλη μιας ομάδας πρέπει να το φορούν).

5) Οι διοργανωτές δε φέρουν καμιά ευθύνη για τυχόν ατυχήματα και συνιστούν στις ομάδες να βαδίζουν στα πεζοδρόμια και να ελέγχουν όταν διασταυρώνουν τους δρόμους. Παιδιά μικρής ηλικίας θα πρέπει να συνοδεύονται από τους γονείς τους και να είναι υπό την ευθύνη τους.

6) Οι συμμετέχοντες δεν θα πρέπει να εμποδίζουν την ομαλή λειτουργία ή να προκαλούν ζημιές (χώρων και μνημείων) και να είναι προσεχτικοί μέσα σε αυτούς.

7) Αν δύο ή περισσότερες ομάδες τερματίσουν μαζί στο μικρότερο χρόνο, τότε θα τους δοθούν περισσότερες ερωτήσεις-γρίφοι για να βγει η νικήτρια ομάδα.

8) Οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να φέρουν μαζί τους ένα ραδιοφωνάκι μιας και θα δοθούν διάφορα στοιχεία από τον CHOICE FM.

9) Οι ομάδες που δεν θα υπογράψουν την αποδοχή των παραπάνω κανονισμών-όρων δεν θα έχουν δικαίωμα στο παιχνίδι.

10) Σε περίπτωση αντίξοων καιρικών συνθηκών (π.χ. βροχή) ενδέχεται το παιχνίδι να αναβληθεί και να μεταφερθεί σε άλλη ημερομηνία.