Σάββατο 2 Μαρτίου, στις 11 το πρωί. Η μεγάλη περιπέτεια ξεκινά από την Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου. Είστε έτοιμοι για δράση αλλά και για 500 ευρώ μετρητά?
11o Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού Carnival Edition από τον Choice FM
Διασκέδαση, γνώση και €500 μετρητά στη νικήτρια 1η ομάδα. Πολλά μοναδικά δώρα στις υπόλοιπες 20 πρώτες ομάδες.

Πληροφορίες στο 25820820
Συμμετοχές στο www.choicefm.com.cy μέχρι και την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου.
11o Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού από τον Choice Fm, το Σάββατο 2 Μαρτίου.
Μέγας Χορηγός: McDonald’s
Χορηγοί: POKELOHA, EΥΡΩΓΝΩΣΗ, Lay’s SUBMARINES, ΚΛΙΚ FM
Υποστηρικτές: Δήμος Λεμεσού, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ)

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

1. Oι ομάδες θα ξεκινήσουν στις 11:00 το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 από την πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου, Διοικητήριο (Λεμεσό).

2. Η πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου «Διοικητήριο» είναί η Αφετηρία και η κάθε ομάδα θα πάρει όλες τις ερωτήσεις , προς τα σημεία.

3. Φτάνοντας στο πρώτο σημείο, οι ομάδες ψάχνουν να βρουν ένα ή περισσότερα στοιχεία που θα τα αποκρυπτογραφήσουν στο παζλ κείμενο στο τέλος.

4. Στο παιχνίδι υπάρχουν 5 σημεία, που σε αυτά θα βρουν 24 στοιχεία, που όποια ομάδα καταφέρει και τα βρει θα φτάσει στο τέλος και θα πάρει το κείμενο παζλ που πρέπει να αποκρυπτογραφήσει.

5. Νικήτρια ομάδα θα είναι εκείνη που θα καταφέρει να τερματίσει πρώτη (περνώντας από όλα τα σημεία, και βρίσκοντας όλα τα στοιχεία που τους δίνουν την δυνατότητα να αποκρυπτογραφήσουν το κείμενο παζλ) και έχει το μικρότερο χρόνο.

6. Τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής έχουν το δικαίωμα να ακυρώσουν οποιαδήποτε ομάδα κινείται με τροχοφόρο μιας και το παιχνίδι διεξάγεται με τα πόδια (πεζοπορία).

7. Ο χρόνος του παιχνιδιού είναι 2 ½ ώρες και πρέπει οι ομάδες να καταφέρουν να τερματίσουν σε αυτόν .

8. Η Πρώτη και η Δεύτερη ομάδα που θα τερματίσει στο μικρότερο χρόνο και αφού θα έχουν απαντήσει σωστά στο κείμενο παζλ ,θα πάρουν δώρα των δύο πρώτων θέσεων. Οι υπόλοιπες ομάδες που θα τερματίσουν θα πάρουν μετά από κλήρωση τα αντίστοιχα δώρα.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

– Στο παιχνίδι μπορούν να λάβουν μέρος όλοι ανεξαρτήτου ηλικίας φτάνει να φτιάξουν μια ομάδα που θα την ονομάσουν πχ (Ραδιοφωνάκηδες) και θα αποτελειται από 2 – 4 άτομα, τον αρχηγό που θα έρχεται σε επαφή με τους διοργανωτές και τα υπόλοιπα μέλη.

– Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές ως την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου μέσω της ιστοσελίδας του Choice FM – www.choicefm.com.cy

– Το παιχνίδι θα ξεκινήσει το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019, 11:00 και θα τελειώσει στις 14:00. Πρέπει να είστε εκεί τουλάχιστον 30 λεπτά νωρίτερα (αφετηρία ) για τυχών διευκρινίσεις. Αν χρειαστεί θα πάρει παράταση για την ολοκλήρωση του.

– Απαγορεύεται η χρήση οποιοδήποτε τροχοφόρου για μεταφορικό μέσο καθώς οι συμμετέχοντες θα κινούνται με τα πόδια και τα σημεία ελέγχου είναι κοντά και μέσα στην Παλιά Πόλη (κάνουμε πεζοπορία.). Όποια ομάδα διαπιστωθεί ότι κινείται με τροχοφόρο οι διοργανωτές μπορούν να την ακυρώσουν.

– Η ομάδα που θα καταφέρει να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σωστά και έχει βρει όλα τα στοιχεία – πηγαίνοντας στην αφετηρία της δίνεται το κείμενο πάζλ, και αν καταφέρει να το απαντήσει πρώτη θα είναι η νικήτρια ομάδα. Δεύτερη νικήτρια ομάδα θα είναι αυτή που θα τερματίσει μετά την Πρώτη. Η Τρίτη, Τέταρτη και Πέμπτη νικήτρια ομάδα θα βγει μετά από κλήρωση όλων των ομάδων που κατάφεραν να τερματίσουν στον προκαθορισμένο χρόνο .

– Το αυτοκόλλητο του CHOICE FM που θα σας δοθεί στην αφετηρία υποχρεούστε όλοι οι συμμετέχοντες να το έχετε κολλημένο πάνω σας για να είναι ευδιάκριτοι όλοι οι συμμετέχοντες στο παιχνίδι. Η οποιαδήποτε απώλεια του, μπορεί να σημάνει τον αποκλεισμό της ομάδας. (Και τα 4 άτομα της ομάδας πρέπει να το φέρουν!)

– Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν ατυχήματα και συνιστούν στις ομάδες να βαδίζουν στα πεζοδρόμια και να ελέγχουν όταν διασταυρώνουν.

– Οι διαγωνιζόμενοι δεν εμποδίζουν την ομαλή λειτουργία (χώρων και μνημείων) και είναι προσεχτικοί μέσα σε αυτούς.

– Οι ομάδες που δεν θα υπογράψουν ότι δέχονται τους Κανονισμούς και τους Όρους δεν έχουν δικαίωμα στο παιχνίδι.

– Αν δύο ή περισσότερες ομάδες τερματίσουν μαζί στο λιγότερο χρόνο θα τους δοθούν επιπλέον ερωτήσεις για να βγει ο νικητής.

– Οι ομάδες υποχρεούνται να φέρουν ραδιοφωνάκι μιας και θα δοθούν στοιχεία από τον CHOICE FM.

– Σε περίπτωση αντίξοων καιρικών συνθηκών (βροχή) το παιχνίδι θα μετατεθεί για άλλη ημερομηνία.