Ερχόμενος σε τούτο το μάταιο κόσμο, εκείνο το Κυριακάτικο μεσημέρι του Οκτώβρη, άνοιξε τα μάτια του και εκτός από το ρολόι του τοίχου που είχε απέναντι του και έδειχνε 12:30, κοιτάζοντας από το διπλανό παράθυρο είδε το χειμωνιάτικο καιρό που επικρατούσε στην Στουτγάρδη. Ναι, ήταν στην Γερμανία! Επειδή όμως του αρέσουν τα θερμά κλίματα, δεν χρειάστηκε να περάσουν και πολλά χρόνια για βρεθεί στην πατρίδα των γονιών του, την Θεσσαλονίκη.

Τα χρόνια πέρασαν, ο μικρός Τασούλης μεγάλωνε, έγινε έφηβος και πριν ακόμη τελειώσει το Λύκειο βρέθηκε να μαθαίνει την τέχνη του dj στο πιο διάσημο τότε club της πόλης. Η συνέχεια ήταν αναμενόμενη. Την ημέρα κοιμόταν και το βράδυ μίξαρε, στην αρχή με βινύλια και αργότερα με cd’s.

Όταν ξεκίνησαν οι ιδιωτικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί, το να βρεθεί πίσω από το μικρόφωνο ήταν θέμα χρόνου. Έτσι, τον Ιούνιο του 2004 από μεγάλο media group της Θεσσαλονίκης μετακόμισε στην Κύπρο. Λίγους μήνες αργότερα ξεκινά στην Αμερικάνικη τηλεόραση το LOST. Ο Τάσος ήδη βρισκόταν σε Νησί. Τυχαίο?

Φανατικός λάτρης των Αμερικάνικων τηλεοπτικών σειρών, αμετανόητος gamer μπορεί να τον πετύχετε με το control του PS3 στην τσέπη και πάνω από όλα σινεφίλ. Διακαής πόθος του να περπατήσει στο red carpet των Oscar αγκαζέ με την Charlize Theron. Μεταξύ μας βέβαια, δεν θα έλεγε όχι εάν είχε στο πλευρό του την Halle Berry. Περίεργα γούστα έχει!
Έως τότε, γιατί μετά θα τον ψάχνουμε μεταξύ L.A. και New York, μπορείτε να τον απολαμβάνετε κάθε απόγευμα 4 με 5 στον Choice FM.

Follow me:
Facebook: http://www.facebook.com/tasoskratos