Χάλια τα νεύρα του Justin Bieber!

newego_LARGE_t_661_106293952
O 20χρονος τραγουδιστής τη γλίτωσε για άλλη μία φορά.

O Justin Bieber θα μπορούσε να γράψει βιβλίο με τις γκάφες που έχει κάνει τους τελευταίους μήνες και πάντα φυσικά τη γλιτώνει. Τον Ιανουάριο είχε συλληφθεί γιατί οδηγούσε μεθυσμένος με μεγάλη ταχύτητα και επιτέθηκε στον αστυνομικό που τον σταμάτησε για έλεγχο με αποτέλεσμα να πάει η υπόθεση του στα δικαστήρια.

Σήμερα ανακοινώθηκε τελικά πως δε θα γίνει δίκη και ως αντάλλαγμα, ο 20χρονος ποπ σταρ θα ξεκινήσει πρόγραμμα διαχείρισης θυμού για ένα διάστημα- όπως είχε συμβεί με τον Chris Brown- μέχρι να κρίνουν οι θεράποντες γιατροί πως μπορεί να επανέλθει κανονικά. Προφανώς η απόφαση προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις και αρκετοί νόμιζαν πως κάποιος τους κάνει πλάκα αλλά όπως φαίνεται κανείς δεν τα βάζει μαζί του.

Για όσους δε θυμούνται γιατί έχει απασχολήσει τα μίντια από το συγκεκριμένο περιστατικό και μετά, είχε κατηγορηθεί για άλλη μία επίθεση εναντίον ενός οδηγού λιμουζίνας στο Τορόντο και μιας γυναίκας που τον έβγαλε φωτογραφία με το κινητό το οποίο άρπαξε κι έσπασε ο Justin. Επίσης κυκλοφόρησαν και εκείνα τα βιντεάκια που τον δείχνουν πέντε χρόνια πριν να λεει πρσβλητικά ανέκδοτα για μαύρους επαναλαμβάνοντας τη λέξη “nigga”.

Source: www.e-go.gr

This entry was posted in News. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *