Η Kylie Minogue επιστρέφει στο σινεμά και προκαλεί σεισμό!

newego_LARGE_t_1581_106293657_type12443

Μετά την τελευταία εμφάνισή της, που ήταν στο «Holy Motors» του Λεός Κάραξ, και την πιο γνωστή από τις συμμετοχές της σε ταινία στο «Moulin Rouge», η Kylie Minogue ετοιμάζεται για κάτι εντελώς διαφορετικό.

«Γοητεύομαι από τον κινηματογράφο και θέλω να επιστρέψω σε αυτόν, μιας και από εκεί ξεκίνησα», δήλωνε η Κάιλι Μινόγκ λίγες εβδομάδες αμέσως μετά τη συναυλία που έδωσε για το κοινό του Φεστιβάλ των Καννών.

Φαίνεται λοιπόν πως η σέξι τραγουδίστρια από την Αυστραλία, που ξεκίνησε την καριέρα της ως παιδί-θαύμα της αυστραλιανής τηλεόρασης στην ηλικία των έντεκα ετών, καταφέρνει και πραγματοποιεί ό,τι βάζει στο μυαλό της, αφού ήδη ετοιμάζεται για τον πρώτο μεγάλο ρόλο της σε ταινία καταστροφής.

Μετά την τελευταία εμφάνισή της, που ήταν στο «Holy Motors» του Λεός Καράξ (η πιο γνωστή από τις συμμετοχές της σε ταινία ήταν στο «Moulin Rouge» του Μπαζ Λούρμαν) η Κάιλι Μινόγκ ετοιμάζεται για κάτι εντελώς διαφορετικό.

Η ταινία αναφέρεται σε έναν πιλότο ελικοπτέρου που προσπαθεί να σώσει την κόρη του μετά έναν καταστροφικό σεισμό κλίμακας 9 Ρίχτερ, που ισοπεδώνει το Σαν Φρανσίσκο.

Πρόσφατα, η τραγουδίστρια, που στο παρελθόν έχει δώσει σκληρή μάχη με τον καρκίνο του μαστού, αποκάλυψε πως θα ήθελε να αποκτήσει παιδιά. «Ονειρεύομαι κάποια στιγμή να αποκτήσω οικογένεια και παιδιά, όμως ξέρω και είμαι προσγειωμένη ότι κάτι τέτοιο στα 46 μου δεν είναι εύκολο», είπε η Κάιλι Μινογκ σε κοινή συνέντευξη που έδωσε με την αδερφή της Ντάνι Μινόγκ, η οποία έχει ήδη ένα 3χρονο αγοράκι.

 

 

Source: www.hit-channel.com

This entry was posted in News. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *