Η Λάνα Ντελ Ρέι πρώτη σε 80 χώρες του κόσμου!

newego_LARGE_t_661_106296542_type11885Eπτά εκατομμύρια άλμπουμ πωλήσεις μέχρι σήμερα. Δώδεκα εκατομμύρια single πωλήσεις μέχρι σήμερα. Ενα δισεκατομμύριο views στο YouTube παγκοσμίως.

Το νέο άλμπουμ της Lana Del Rey ‘ULTRAVIOLENCE’ –που κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα από την Interscope/Polydor UK- έκανε ντεμπούτο στο #1 των iTunes σε 80 χώρες που περιλαμβάνουν τις Η.Π.Α. και την Αγγλία.


Η Lana επίσης έκανε πρεμιέρα το νέο της video για το ‘Shades Of Cool’, αυτή την εβδομάδα. Το video, γυρίστηκε στο Los Angeles σε σκηνοθεσία του Jake Nava, και είναι το δεύτερο video που κυκλοφορεί από το άλμπουμ ακλουθώντας το εκπληκτικό ‘West Coast’ video που έχει κερδίσει περισσότερα από 8 εκατομμύρια views.

Ηχογραφημένο στο Easy Eye Sound studio του Dan Auerbach (The Black Keys) στο Nashville, με τον Auerbach να κάνει την παραγωγή στο μεγαλύτερο μέρος του άλμπουμ, το ‘ULTRAVIOLENCE’ ακολουθεί το πλατινένιο άλμπουμ της ‘Born To Die’.

To ‘ULTRAVIOLENCE’ είναι διαθέσιμο σε standard και deluxe εκδόσεις για download, CD και vinyl. Μία Collectors Box έκδοση είναι επίσης διαθέσιμη. Το box περιλαμβάνει ένα Deluxe LP Picture disc – 2 x LPs σε heavyweight vinyl, ένα Deluxe CD digipack και 4x12x12 εικαστικές εκτυπώσεις.

Official Website: www.lanadelrey.com

Twitter: www.twitter.com/lanadelrey
YouTube: www.youtube.com/lanadelrey
Facebook: www.facebook.com/lanadelrey

 Source: www.e-go.gr

This entry was posted in News. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *