Βγήκε από το κώμα ο Michael Schumacher!

23027151

Ο Γερμανός μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική «για να συνεχιστεί η μακρά φάση της αποκατάστασής του», σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση.

Ο Michael Schumacher δεν βρίσκεται πλέον σε κωματώδη κατάσταση, εξήλθε του νοσοκομείου της γαλλικής Grenoble και μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική για την περαιτέρω ανάρρωσή του, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της εκπροσώπου του, Sabine Kehm τη Δευτέρα (16/06).

Ο 45χρονος Γερμανός, επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, βρισκόταν σε κώμα του τελευταίους πεντέμησι μήνες, έπειτα από το ατύχημα στο σκι στο τέλος Δεκεμβρίου του 2013, στο θέρετρο Maribel των γαλλικών Άλπεων, που τον άφησε με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η ανακοίνωση της Sabine Kehm ανέφερε: «Ο Michael αποχώρησε από το νοσοκομείο της Grenoble για να συνεχίσει τη μακρά φάση της αποκατάστασής του. Δεν βρίσκεται πλέον σε κώμα».

«Η οικογένειά του θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα όλους τους γιατρούς που τον παρακολούθησαν, τις νοσοκόμες και τους θεραπευτές του νοσοκομείο της Grenoble, καθώς και τους διασώστες στο σημείο του ατυχήματος, που έκαναν σπουδαία δουλειά αυτούς τους πρώτους μήνες».

«Η οικογένεια, επίσης, επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους τους ανθρώπους που έστειλαν στον Michael όλες τις ευχές τους. Είμαστε βέβαιοι ότι τον βοήθησαν».

«Για το μέλλον, ζητούμε την κατανόησή σας για το ότι η αποκατάστασή του θα συνεχιστεί μακριά από τη δημόσια θέα», κατέληξε η ανακοίνωση. Συνεπώς, η κλινική στην οποία θα συνεχιστεί η θεραπεία του Michael Schumacher δεν θα γίνει γνωστή, ενώ οι επόμενες ανακοινώσεις για την πορεία της υγείας του δεν αναμένονται σύντομα.

 

 

Source: www.e-go.gr

This entry was posted in News. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *