Κώστας Σιτόπουλος

Kostas Sit. 0900-1200 LOGO

“Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένα ξανθό παιδί από την Γερμανία. Κάθονταν σπίτι του και του ήρθε μια φαεινή ιδέα: Να γίνει πειρατής στο ραδιόφωνο.

Έτσι και έγινε. Αγόρασε τα απαραίτητα συμπράγκαλα και ξεκίνησε τις εκπομπές.

Ήταν μόλις 13 ετών. Για τα επόμενα 2 χρόνια τις ζωής του αφιερώθηκε στο νέο του παράνομο χόμπι. Στα 15μιση του χρόνια συλλαμβάνεται, δικάζεται αλλά αθωώνεται επειδή είναι ανήλικος. Τα επόμενα χρόνια δείχνουν να είναι τα πιο σημαντικά και τα πιο κρίσιμα στη ζωή του.

Αφιερώνει όλο το χρόνο του και όλο του το είναι στο νέο του πάθος φτάνοντας ακόμα και στο σημείο να παραμελεί τα μαθήματα του. Αυτό του στοιχίζει μια τάξη στο Λύκειο αλλά δεν ελαττώνει και το πείσμα του για το νέο του πάθος που τον έχει πλέον καταβάλει.

Γρήγορα το νέο του χόμπι που πλέον ξεφεύγει από ερασιτεχνισμό και γίνεται επαγγελματική ενασχόληση, τον οδηγεί μέσα στα επόμενα χρόνια σε συνεργασία με περισσότερους από 15 ραδιοφωνικούς σταθμούς και τον καταξιώνει στο χώρο του ραδιοφώνου.

Παρόλα αυτά, νιώθει πάντα ερασιτέχνης και το όνειρο του είναι να παρατήσει το ραδιόφωνο στην Αθήνα και να εγκατασταθεί στην Εύβοια, ένα νησί που αγάπησε και τον κέρδισε με τις πανέμορφες παραλίες και τις όμορφες βουνοκορφές..

Τα χρόνια περνάνε και το ξανθό αγόρι εργάζεται πλέον στο 1ο μουσικό ραδιόφωνο της χώρας στη θέση του διευθυντού προγράμματος.

Παρόλα αυτά ονειρεύεται να αποτραβηχτεί στο αγαπημένο του νησί την Εύβοια για να μπορέσει να συνεχίσει το αγαπημένο του χόμπι…το ραδιόφωνο..

Εν συντομία…

Αγαπάει το καλό φαγητό, τις όμορφες γυναίκες, την θάλασσα, την ησυχία, την νύχτα, την καλή μουσική, την φύση, τον κινηματογράφο, και…ζει με ένα πιστεύω..

Καλύτερα να δοκιμάσω κάτι και να αποτύχω, παρά να μην δοκιμάσω ποτέ.”

Follow Κώστας:
Facebook: http://www.facebook.com/konstantinos.sitopoulos

-->